Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از باشگاه‌های کم بضاعت که بخش زیادی از درآمدشان از راه فروش بلیت مسابقات کسب می‌شد، به وضعیت قرمز رسیده‌اند. 

طرفداری- در حالی که باشگاه هارتس به دلیل وضعیت پاندمیک ویروس کرونا چند هفته و یا چند ماه مسابقه‌ای نخواهد داشت، آن‌ها از تمامی کارکنان خود از جمله کادر بازیکنان خواسته‌اند تا نیمی از دستمزد خود را ببخشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری رویترز، تعطیلی موقت فوتبال در سطح جهانی، روی درآمد باشگاه‌ها تاثیر گذار بوده است. باشگاه‌های خارج از پنج لیگ مطرح اروپایی از جمله هارتس، قهرمان چهار دوره لیگ برتر اسکاتلند، در این شرایط بیشتر از بقیه در خطر بحران اقتصادی قرار دارند. مدیریت باشگاه هارتس گفته است کارکنان باشگاه باید تا مدت زمان نامعلومی به کسر پنجاه درصدی حقوق خود رضایت بدهند. او گفته است کسانی که به هر دلیلی با این خواسته موافقت نکنند، به ناچار گزینه فسخ قرارداد به آن‌ها پیشنهاد خواهد شد. 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین خانه‌های جهان در ماه آوریل 2024 (+عکس)

 دوبسایت معتبر «دزین» مانند هر ماه گلچینی از بهترین خانه‌های رونمایی شده در ماه گذشتۀ میلادی را برای مخاطبان خود معرفی کرده است.

به گزارش فرادید، در بین خانه‌های جذاب و متفاوت این ماه، یک خانۀ باریک ژاپنی را داریم، به اضافۀ خانه‌ای در کانادا که عمداً ناتمام مانده و کلبه‌ای تک و تنها در سواحل اسکاتلند.

خانه‌ی ناتمام، کانادا، ساخت شرکت ورکشاپ آرکیتکچر

محبوب‌ترین خانه‌ی این ماه دزین، خانه‌ای پیش‌ساخته در انتاریو است که شرکت تورنتو ورکشاپ آرکیتکچر آن را ساخته است. 

داخل خانه عمدا به صورت یک ساختار ناتمام کار شده که به گفته معماران نتیجه یک نگرش خاص زیباشناسانه، کاهش مصالح و محدودیت بودجه است. 

خانه سنگی Caochan na Creige، اسکاتلند، ساخت ایزات آروندل

این خانه ساده در ساحل شرقی اسکاتلند واقع شده است است. استودیوی معماری ایزات آروندل برای کمک به تلفیق خانه با مناظر دراماتیک پیرامون، از یک ساختار چوبی و بلوک‌های قطوری از سنگ محلی استفاده کرده است. 

۲۷۰۰، ژاپن، آی‌جی‌آرکیتکتس

خانه‌های ژاپنی با محدودیت‌های فیزیکی همیشه مورد علاقه مخاطبان و کارشناسان دزین هستند، بنابراین جای تعجب نیست که این خانه در سایتاما با ۲.۷ متر عرض جزو پنج خانه برتر ماه آوریل دزین باشد. 

استودیوی محلی آی‌جی‌آرکیتکتس (IGArchitects) مجموعه‌ای از فضاهای نشیمن را در دو طبقه ترتیب داده با بتن اکسپوز که بطور برجسته، درون و بیرون خانه را می‌پوشاند.

ویلای کینگستون، انگلستان، ساخت معماران فلِچِر کرِین

ویلای کینگستون را استودیوی بریتانیایی فلِچِر کرِین به عنوان تکامل معاصر معماری معمولی حومه شهر در جنوب غربی لندن طراحی کرده است. 

این ویلا شکلی ساده با آرایش سه‌گوش و سایبانی از فلز برنزی در بالای ورودی و آجرکاری‌هایی با بافت کم‌رنگ در نما دارد؛ سبکی که معمارانش آن را «سنگین و در عین حال آرام» توصیف می‌کنند. 

دو خواهر، فنلاند، ساخت استودیوی معماری اِم‌اِن‌وای 

استودیوی معماری فنلاندی اِم‌اِن‌وای، این خانه تعطیلات چوبی را در سالو طراحی کرد تا دو خواهر بتوانند با هم اما در واحدهای جداگانه زندگی کنند. 

دو بلوک مستقل با یک تراس مرکزی به هم متصل می‌شوند و در انتهای غربی پنجره‌های بزرگی رو به دریا دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بهترین خانه‌های جهان در ماه آوریل 2024 (+عکس)
  • ثبت ۱۸۰ درخواست برای حضور خادمان رضوی در یزد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • تنها باشگاهی که به رئال تبریک نگفت
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • اخذ سند تک برگی تمامی اراضی ملی در محدوده شهر زهک
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر