Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) از لیگ‌های سراسر دنیا و اروپا درخواست کرده‌اند که با توجه به شرایط داخلی هر کشور و تبعیت از اوضاع داخلی و سیاست‌هایی که دولت هر کشور برای مردم - و نه فقط ورزش - در نظر گرفته‌اند، باید تصمیم به ادامه و یا اتمام مسابقات در شرایط فعلی بگیرند.

تصمیم تعیین قهرمان و یا معرفی سهمیه برای مسابقات باشگاهی قاره‌ای هم به فدراسیون‌های عضو واگذار شده، اما این تصمیمات می‌باید بر اساس اصول ورزشی باشد و به همین دلیل طی سه هفته آینده شاهد تصمیمات متفاوت از فدراسیون‌های مختلف در سراسر جهان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطور مثال، دولت هلند تمامی اجتماعات ورزشی و غیر ورزشی را تا اول سپتامبر (چهار ماه و پنج روز آینده) کنسل کرد.

این سیاست کشوری، فدراسیون فوتبال هلند را مجبور کرد تا فصل ۲۰-۲۰۱۹ را در فاصله هشت هفته بدون تعیین قهرمان اعلام‌کنند. «آژاکس آمستردام» تنها به لطف تفاضل گل بهتر و امتیاز مشابه با «آزد آلکمار» در فاصله هشت هفته به پایان لیگ این کشور در صدر جدول قرار داشت و هیچ توجیه ورزشی برای اهدا عنوان قهرمانی به آژاکس وجود نداشت. اما آژاکس به عنوان‌ تیم‌ نخست بطور مستقیم راهی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا خواهد شد و آلکمار از مراحل پلی‌آف وارد این مسابقات باشگاهی قاره‌ای خواهد شد.

نقطه مقابل، اسکاتلند است که سلتیک در فاصله هشت هفته به پایان رقابت‌های لیگ برتر این‌ کشور، با ۱۳ امتیاز برتری و یک بازی بیشتر از رنجرز در جایگاه نخست قرار دارد. به فرض پیروزی رنجرز در دیدار عقب افتاده خود مقابل «سنت جانستون» این فاصله به ۱۰ امتیاز تقلیل پیدا خواهد کرد.

بنا بر گزارش آسوشیتد پرس، فدراسیون فوتبال اسکاتلند ادامه لیگ برتر این کشور را به رأی باشگاه‌ها خواهد گذاشت و اگر باشگاه‌ها رأی به اتمام این مسابقات دهند، فدراسیون، سلتیک را به عنوان قهرمان این فصل معرفی خواهد نمود. اگر باشگاه‌ها رأی به ادامه برگزاری مسابقات دهند، آن تصمیم باید مورد تأیید دولت بریتانیا و دولت اسکاتلند قرار بگیرد.

فدراسیون فوتبال اسکاتلند با اعلام اینکه اگر ۱۲ تیم لیگ برتر این کشور رأی به اتمام این مسابقات دهند، سلتیک را قهرمان خواهد نمود، این رأی‌گیری را به سوی سلامت جامعه سوق داده و نه خصومت تاریخی که بین سلتیک و رنجرز وجود دارد.مسلما فدراسیون فوتبال اسکاتلند با این شیوه دست رنجرز و ۱۰ متحد پروتستان آنها در لیگ که فقط بخاطر فاصله امتیازی زیاد در فاصله ۸ هفته به پایان و اختلافات مذهبی و رنگی بخواهند رأی به اتمام لیگ دهند تا سلتیک (نماینده کاتولیکها در اسکاتلند) قهرمان نشود، را خواهد بست.

در سوی دیگر قاره آسیا، کره جنوبی و چین هم بزودی اعلام خواهند نمود که مسابقات فصل ۲۰۲۰ این ۲ کشور که قرار بود در اوایل ماه مارچ (اواسط اسفند ماه) آغاز شود، را طی چند هفته آینده در اواخر ماه می و یا حتی ژوئن آغاز خواهند نمود. فدراسیون فوتبال کره اعلام کرده مسابقات لیگ این کشور از هفته آینده بدون حضور تماشاگران از سر گرفته خواهد شد.

بطور خلاصه کشورها می‌باید شیوه‌ای منطقی و دور از رقابت‌های معمول بین باشگاه‌ها که در سراسر دنیا متداول هست را برای اتمام این فصل از مسابقات داخلی خود، معرفی و یا عدم معرفی قهرمانان لیگ و حذفی، معرفی سهمیه برای مسابقات قاره‌ای و در نهایت شیوه برگزاری فصل بعد ارائه دهند و مهم‌ترین نکته که در این تصمیم‌گیری باید مورد نظر قرار گیرد، سلامت جامعه و پیروی از سیاست‌های داخلی دولت متبوع در مبارزه با شیوع COVID-۱۹ می‌بایست باشند.

برچسب‌ها کره‌ جنوبی هلند قاره آسیا ویروس کرونا فیفا اسکاتلند چین آژاکس لیگ قهرمانان اروپا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کره جنوبی هلند قاره آسیا ویروس کرونا فیفا اسکاتلند چین آژاکس لیگ قهرمانان اروپا کره جنوبی هلند قاره آسیا ویروس کرونا فیفا اسکاتلند چین آژاکس لیگ قهرمانان اروپا فدراسیون فوتبال باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۵۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم

مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری استان هرمزگان در نشست خبری امروز درباره سفر رییس قوه قضاییه به استان هرمزگان گفت: در دوران تحول قوه قضاییه برای دومین بار میزبان رییس قوه قضاییه در اردیبهشت ماه بودیم. سفر رییس قوه قضاییه بدون تشریفات غیر ضرور بود ولی با برنامه و هدفمند و موثر بود و این سفر جزو کارامدترین سفر‌ها است و حتی قبل از سفر کلی کار انجام شد و گره از مشکلات مردم باز شد. 

وی افزود: سفر رییس قوه قضاییه نوآوری‌هایی داشت و یکی بحث همایش خانواده بود. در این همایش از بیش ۱۰۰ معلم تقدیر شد. همچنین در این سفر، نمایشگاهی با ۲۶ غرفه در دادگستری کل استان برپا شده است. یکی از ویژگی‌های رییس قوه قضاییه این بود که ایشان به همراه معاونینش با ۱۵ قشر از جمله با خانواده شهدا و نیرو‌های مسلح و نخبگان و دانشجویان و کارگران و کمپ‌های اعتیاد ملاقات حضوری داشتند.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: از چند روز قبل سفر رییس قوه قضاییه در ۴۰ نقطه خدمات الکترونیک قضایی در مناطق محروم ارائه شد.

قهرمانی تاکید کرد: از دستاورد‌های سفر رییس دستگاه قضا، فرهنگ نظارت پذیری و مسئولیت پذیری و گره گشایی از امور و نگاه واقع بینانه و تخصصی و نوین و فرهنگ‌مردمی بودن و حضور در بین مردم است.

وی افزود: از دیگر دستاورد‌های سفر رییس قوه قضاییه در موضوعات رفاهی مانند افتتاح دندانپزشکی بود. 

رییس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: همچنین مشکل بیش از هزار دستگاه ماشین الات راهسازی به ارزش ۱۵ الی ۲۰ هزار میلیاردتومان حل شد و برای رفع مشکل محموله روغن ۴۴ تنی دستوراتی صادر شده است.

وی افزود: همچنین یکی از شرکت‌های بزرگ یک دستگاه آمبولانس و آتش نشانی را اختصاص داد. همچنین آزادی زندانیان و پرونده‌های قصاص را داشتیم. ۱۵۰ زندانی ایرانی و ۴۰ نفر زندانی خارجی اعم از پاستانی و افغانستانی آزاد شدند. برای جهیزیه خانواده زندانیان نیازمند اختصاص داده شد. افتتاح سالن مانیتورینگ را داشتیم، زیرا قاچاق سوخت یکی از چالش‌های ماست. همچنین در یکی دوسال اخیر سالن مجهزی برای پزشکی قانونی ساخته شده ولی ازمایشگاه برای تشخیص نمونه‌ها نداشتیم و نمونه‌ها به استان‌های دیگر مثل کرمان و فارس ارسال می‌شدند و با همکاری دولت ۲۰ میلیارد تومان اختصاص داده شد تا از ارسال نمونه‌ها جلوگیری شود.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان تاکید کرد: بحث اسناد موسوم به رفسنجان در قشم را داشتیم که بررسی شد. فردی حدود ۷ هزار و ۱۴۲ سند در سال ۵۱ از رفسنجان کرمان به قشم می‌آورد و برای مردم سند صادر می‌کند ولی این اسناد حدودش مشخص نیست. این اسناد رفسنجان سال‌ها است چالش جدی جزیره قشم است و بین مردم اختلاف است و دیگر اینکه مالکیت در قشم بود که با این اسناد دچار تزلزل است و هر کسی که دارای سند تک برگ بود در معرض این بود که کس دیگری بیاید و ادعای مالکیت کند. حدود ۸ ماه قبل جلسه‌ای در خدمت رییس قوه قضاییه داشتیم و بحث اسناد رفسنجان مطرح شد و دستور دادند که گره باید باز شود و باید مسیر قانونی برای آن دیده شود. در نهایت با طرح‌های مختلف آن را بررسی کردیم و روش فعلی را عملیاتی کردیم و منطقه آزاد هزینه‌ها را متقبل شد و شرکت‌های خصوصی قرار داد بستند و هیچ هزینه‌ای برای مردم ندارد و رایگان است و هزینه‌ها را دولت قبول کرد و بعد از ۵۱ سال این مشکل حل شد و تمام اسناد در آینده به صورت تک برگ صادر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • ۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز
  • هماهنگی با ثبت احوال برای حضور تماشاگران روی صندلی مشخص؛ علوی: الزامات رعایت نشود لیگ به تعویق می‌افتد
  • علوی: در صورت عدم انجام الزامات، لیگ آینده به تعویق می‌افتد!
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • پیش‌بینی فعالان بازار از قیمت طلا و ارز در روزهای آینده/ منتظر این قیمت‌ها در بازار باشید
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور